Looking For Anything Specific?

Afganisztán Tálibok / A tálibok hajlandók csökkenteni támadásaik számát, hogy ... / Milyen a viszonyuk a többi szomszéddal?

Afganisztán Tálibok / A tálibok hajlandók csökkenteni támadásaik számát, hogy ... / Milyen a viszonyuk a többi szomszéddal?. A lázadók a nemzetközi haderő kivonulását kihasználva átfogó offenzívát indítottak. A tálib fegyveresek vasárnap este harc nélkül hatoltak be az afgán fővárosba, kabulba, és elfoglalták az afgán kormányerők által a tálibok a főváros valamennyi területét ellenőrzésük alá vonták. A terrorista csoport által kiváltott politikai mozgalom jelenleg az afganisztáni belső. Az elkövetők feltételezhetően tálibok voltak. Tálibok támadtak rá az afgán parlamentre.

Az afp francia hírügynökségnek a városból helyiek megerősítették, hogy a tálibok szinte egyetlen. Több millió menekült térhet vissza hazájába az afganisztáni béketárgyalások után, vélik a kabuli. Az elkövetők feltételezhetően tálibok voltak. Pakisztánban már évek óta gerillaháborút folytatnak a tálibok. Tálibok támadtak rá az afgán parlamentre.

Középkori törvénykezés jöhet vissza Afganisztánba, ha a ...
Középkori törvénykezés jöhet vissza Afganisztánba, ha a ... from cdn.liner.hu
Milíciájuk létszáma nem állapítható meg. A tálibok kulcsfontosságú katonai és politikai erőt képviselnek az országban, mondta vang ji, aki ezért is reméli, hogy fontos szerepet töltenek majd be az afganisztáni. A maximális önmérsékletre szólította fel a tálibokat és az afganisztáni konfliktus többi résztvevőjét. Az elkövetők feltételezhetően tálibok voltak. A kabuli törvényhozás előtt először autóba rejtett pokolgép robbant, majd a fegyveresek golyózáport zúdítottak az. A tálib csapatok hajnalban rontottak rá a 300 ezres településre egyszerre. A tálibok a főváros valamennyi területét ellenőrzésük alá vonták. Újabb polgárháború küszöbén áll afganisztán.

A maximális önmérsékletre szólította fel a tálibokat és az afganisztáni konfliktus többi résztvevőjét.

Milíciájuk létszáma nem állapítható meg. Az afgán biztonsági erők tűzharcba keveredtek a öngyilkos merénylő robbantotta föl magát egy banknál afganisztán déli tartományában, helmandban. Az afganisztáni biztonsági helyzet május óta romlik a tálibok offenzívája miatt. Az elnöki palotából hamarosan kikiáltják az afganisztáni iszlám emirátust a jelenlegi köztársasági. A lázadók a nemzetközi haderő kivonulását kihasználva átfogó offenzívát indítottak. Az afganisztáni tálibok vezetője rendeletben figyelmeztetett, hogy lehetőleg kerüljék a többnejűséget. Afganisztán már tálib irányítás alatt kezdte meg a napot, miután vasárnap elfoglalták a fővárost a tálibok politikai irodája szerint vége a háborúnak afganisztánban, és hamarosan tisztázódik az új. A(z) így menekül afganisztán a tálibok elől című videót ripost nevű felhasználó töltötte fel a(z) emberek/vlogok kategóriába. A tálib csapatok hajnalban rontottak rá a 300 ezres településre egyszerre. A tálib fegyveresek vasárnap este harc nélkül hatoltak be az afgán fővárosba, kabulba, és elfoglalták az afgán kormányerők által a tálibok a főváros valamennyi területét ellenőrzésük alá vonták. Egy helyi lakos az afp francia hírügynökségnek nyilatkozva. A tálibok kulcsfontosságú katonai és politikai erőt képviselnek az országban, mondta vang ji, aki ezért is reméli, hogy fontos szerepet töltenek majd be az afganisztáni. Szombaton a tálibok kunár és paktia tartomány székhelyét is elfoglalták, így már afganisztán 34 tartományi székhelyéből.

A tálibok ugyanakkor a napokban új, keményvonalas főtárgyalót jelöltek ki. Újabb polgárháború küszöbén áll afganisztán. A maximális önmérsékletre szólította fel a tálibokat és az afganisztáni konfliktus többi résztvevőjét. Az afganisztáni biztonsági helyzet május óta romlik a tálibok offenzívája miatt. A tálibok kulcsfontosságú katonai és politikai erőt képviselnek az országban, mondta vang ji, aki ezért is reméli, hogy fontos szerepet töltenek majd be az afganisztáni.

Meghalt a tálib vezér, ezért a tálibok a tálibokat öldösik ...
Meghalt a tálib vezér, ezért a tálibok a tálibokat öldösik ... from 24.p3k.hu
Kormánykatonákat gyilkoltak a tálibok afganisztánban. A terrorista csoport által kiváltott politikai mozgalom jelenleg az afganisztáni belső. Az afganisztáni biztonsági helyzet május óta romlik a tálibok offenzívája miatt. A tálibok is közölték, hogy kabul békés megszállására törekszenek, és békés hatalomátadást borítókép: A tálib csapatok hajnalban rontottak rá a 300 ezres településre egyszerre. A tálibok kulcsfontosságú katonai és politikai erőt képviselnek az országban, mondta vang ji, aki ezért is reméli, hogy fontos szerepet töltenek majd be az afganisztáni. A kabuli törvényhozás előtt először autóba rejtett pokolgép robbant, majd a fegyveresek golyózáport zúdítottak az. Először nyomultak be a tálibok egy afganisztáni tartomány székhelyére legújabb offenzívájuk kezdete óta szerdán, az ország északnyugati részén lévő bádgesz.

A tálib csapatok hajnalban rontottak rá a 300 ezres településre egyszerre.

Oda nem akarják kiszállítani az iszlám forradalmukat? Az afgán biztonsági erők tűzharcba keveredtek a öngyilkos merénylő robbantotta föl magát egy banknál afganisztán déli tartományában, helmandban. A tálibok kulcsfontosságú katonai és politikai erőt képviselnek az országban, mondta vang ji, aki ezért is reméli, hogy fontos szerepet töltenek majd be az afganisztáni. Pakisztánban már évek óta gerillaháborút folytatnak a tálibok. Homefinance & economystocksa tálibok afganisztán negyedik legnépesebb városát is elfoglalták. Az afp francia hírügynökségnek a városból helyiek megerősítették, hogy a tálibok szinte egyetlen. Tálibok támadtak rá az afgán parlamentre. Afganisztán már tálib irányítás alatt kezdte meg a napot, miután vasárnap elfoglalták a fővárost a tálibok politikai irodája szerint vége a háborúnak afganisztánban, és hamarosan tisztázódik az új. A tálibok is közölték, hogy kabul békés megszállására törekszenek, és békés hatalomátadást borítókép: Elesett az afganisztáni kunduz tartomány azonos nevű székhelye hétfőn délután. Az afganisztáni tálibok vezetője rendeletben figyelmeztetett, hogy lehetőleg kerüljék a többnejűséget. A kabuli törvényhozás előtt először autóba rejtett pokolgép robbant, majd a fegyveresek golyózáport zúdítottak az. A(z) így menekül afganisztán a tálibok elől című videót ripost nevű felhasználó töltötte fel a(z) emberek/vlogok kategóriába.

Az afgán biztonsági erők tűzharcba keveredtek a öngyilkos merénylő robbantotta föl magát egy banknál afganisztán déli tartományában, helmandban. Újabb polgárháború küszöbén áll afganisztán. A kabuli törvényhozás előtt először autóba rejtett pokolgép robbant, majd a fegyveresek golyózáport zúdítottak az. Eddig 2 alkalommal nézték meg. A lázadók a nemzetközi haderő kivonulását kihasználva átfogó offenzívát indítottak.

Körmönfont taktikával nyulnak előre a tálibok ...
Körmönfont taktikával nyulnak előre a tálibok ... from www.napi.hu
Az afganisztáni tálibok vezetője rendeletben figyelmeztetett, hogy lehetőleg kerüljék a többnejűséget. A kabuli törvényhozás előtt először autóba rejtett pokolgép robbant, majd a fegyveresek golyózáport zúdítottak az. A lázadók a nemzetközi haderő kivonulását kihasználva átfogó offenzívát indítottak. A tálib fegyveresek vasárnap este harc nélkül hatoltak be az afgán fővárosba, kabulba, és elfoglalták az afgán kormányerők által a tálibok a főváros valamennyi területét ellenőrzésük alá vonták. Eddig 2 alkalommal nézték meg. A tálibok kulcsfontosságú katonai és politikai erőt képviselnek az országban, mondta vang ji, aki ezért is reméli, hogy fontos szerepet töltenek majd be az afganisztáni. Tálibok támadtak rá az afgán parlamentre. A maximális önmérsékletre szólította fel a tálibokat és az afganisztáni konfliktus többi résztvevőjét.

Egy helyi lakos az afp francia hírügynökségnek nyilatkozva.

A maximális önmérsékletre szólította fel a tálibokat és az afganisztáni konfliktus többi résztvevőjét. A tálibok a főváros valamennyi területét ellenőrzésük alá vonták. A tálibok iszlám fundamentalista csoport, erős politikai és társadalmi véleményekkel. A terrorista csoport által kiváltott politikai mozgalom jelenleg az afganisztáni belső. Több millió menekült térhet vissza hazájába az afganisztáni béketárgyalások után, vélik a kabuli. A lázadók a nemzetközi haderő kivonulását kihasználva átfogó offenzívát indítottak. A tálibok kulcsfontosságú katonai és politikai erőt képviselnek az országban, mondta vang ji, aki ezért is reméli, hogy fontos szerepet töltenek majd be az afganisztáni. Egy helyi lakos az afp francia hírügynökségnek nyilatkozva. Eddig 2 alkalommal nézték meg. Először nyomultak be a tálibok egy afganisztáni tartomány székhelyére legújabb offenzívájuk kezdete óta szerdán, az ország északnyugati részén lévő bádgesz. A tálib fegyveresek vasárnap este harc nélkül hatoltak be az afgán fővárosba, kabulba, és elfoglalták az afgán kormányerők által a tálibok a főváros valamennyi területét ellenőrzésük alá vonták. Tálibok támadtak rá az afgán parlamentre. Afganisztán már tálib irányítás alatt kezdte meg a napot, miután vasárnap elfoglalták a fővárost a tálibok politikai irodája szerint vége a háborúnak afganisztánban, és hamarosan tisztázódik az új.

Posting Komentar

0 Komentar